Thema-avond: ontspannen baby’s

Ontspannen baby

Het is heerlijk om een baby te hebben. Maar misschien voel je je ook onzeker of zit je baby niet lekker in zijn of haar vel waardoor hij of zij veel huilt en slecht slaapt. Huilen en slapen hebben functies. Maar als huilen of slapen langere tijd verstoord is heeft je baby er zelf last van en heeft je gezin er last van. Er zijn allerlei redenen waarom een baby huilt, slecht slaapt of gespannen is. Inzicht in de oorzaken en weten hoe je je kindje het beste kan troosten en hoe je baby kan ontspannen (en jij zelf) moet je soms nog uitvinden.
Een veilige hechting, lichamelijk contact en communicatie zijn voorwaarden voor een ontspannen ontwikkeling. Hoe weet je wat je baby nodig heeft, wat is veilige hechting, hoe praat je met baby en wat kan je doen met babymassage en wanneer helpt Bowentherapie?

Op deze onderwerpen gaan we in tijdens de thema-avond die wordt georganiseerd door ICMC De Bron en Kinderbalans op 29 maart om 20.00 uur. En omdat praten met andere ouders vaak ook heel fijn is en helpt, is er ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen.
De avond wordt geleid door Willemijn Hornsveld, kinderpsycholoog, Bowentherapeut, docent babymassage en moeder.

Voor deelname vragen we 5,- om de kosten voor koffie/thee en een flesje babymassage-olie te dekken.
Het adres is Johan van Oldenbarneveltlaan 2 in Den Haag.
Wil je erbij zijn? Meld je dan wel even aan via: info@icmcdebron.nl of 070-2117722