BABYMASSAGE

Baby massage Den Haag – bij je thuis

Een gezellige en gezonde start

De beste begeleiding bij gezond en ontspannen opgroeien begint zo vroeg mogelijk. Fysiek contact met je baby is heel belangrijk voor zijn of haar ontwikkeling. Babymassage is een geweldige manier om heel intens in contact te zijn met je kind en jullie band te versterken. In een cursus babymassage leer ik je de technieken daarvoor. De massage is heel ontspannend voor je baby en voor jezelf. Behalve dat het fijn en gezellig is, is het ook heel goed voor de lichamelijke ontwikkeling van je baby. Babymassage heeft een positief effect op groei, weerstand, ongemakken zoals krampjes, slapen en huilen.

“Wat een rust kreeg ik van de lessen van jou! Dat had ik zo hard nodig na de moeilijke start. Ik ben een blije mama!”

English

I also provide workshops and lessons in English. Feel free to contact me in advance for further information and click here.

babymassage aan huis Den Haag

Baby massage Den Haag

Premature baby’s

Voor te vroeg geboren baby’s die een tijd in het ziekenhuis hebben gelegen is babymassage extra belangrijk. De fysieke en mentale stress die een prematuur kindje heeft ervaren kan enorm worden verzacht door massage. Babymassage levert ook een belangrijke bijdrage aan het natuurlijke hechtingsproces dat is verstoord door de scheiding van het kind van de ouders na de geboorte en een couveuseperiode. Dat weet ik niet alleen uit theorie maar ook doordat ik zelf moeder van een veel te vroeg geboren kindje ben.

Privé cursus

Wil je graag alleen of met je partner een cursus volgen, dan kan dat in mijn praktijk of bij je thuis. De cursus bestaat uit 3 lessen van 45 minuten en kost in mijn praktijk €85,- en bij je thuis € 120,- exclusief parkeerkosten. De data overleggen we samen.

Groepscursus aan huis

Wil je met een paar ouders en hun baby (minimaal 2 deelnemers) een cursus thuis organiseren? Dan kom ik naar je toe. De cursus bestaat uit 3 lessen van een uur en kost € 90,- per persoon, exclusief parkeerkosten. De data bespreken we met elkaar.

Workshop aan huis

Ik kom ook graag naar je toe als je het leuk vindt om met een aantal ouders (minimaal 2 deelnemers) een eenmalige workshop babymassage bij je thuis te organiseren. In 1,5 uur vertel ik over babymassage en leer ik jullie hoe je je baby kan masseren. De kosten hiervoor bedragen € 45,- per persoon, exclusief parkeerkosten.

Cadeau-les

Zoek je een bijzonder kraam-cadeau? Geef dan de ouders een voucher voor een babymassage-les cadeau. Voor die les kom ik bij hen thuis. Ik vertel in een uur over het belang van babymassage en ik leer de ouders de belangrijkste massage-technieken. De datum voor de les kunnen de ouders zelf met mij afstemmen. De voucher kost € 60,-

Wil je jou en je baby aanmelden of een voucher bestellen?

Bel me op 06-82070455 (spreek je naam en telefoonnummer in als ik niet opneem, dan bel ik je terug; geen app of sms!) of
stuur een mail:


mij aanmelden voor een cursus
een voucher bestellen
meer informatie ontvangen