BABYMASSAGE

Baby massage Den Haag – privé lessen

Een gezellige en gezonde start

De beste begeleiding bij gezond en ontspannen opgroeien begint zo vroeg mogelijk. Fysiek contact met je baby is heel belangrijk voor zijn of haar ontwikkeling. Babymassage is een geweldige manier om heel intens in contact te zijn met je kind en jullie band te versterken. In een cursus babymassage leer ik je de technieken daarvoor. De massage is heel ontspannend voor je baby en voor jezelf. Behalve dat het fijn en gezellig is, is het ook heel goed voor de lichamelijke ontwikkeling van je baby. Babymassage heeft een positief effect op groei, weerstand, ongemakken zoals krampjes, slapen en huilen.

English

I also provide lessons in English. Feel free to contact me in advance for further information and click here.

babymassage aan huis Den Haag

Baby massage Den Haag

Premature baby’s

Voor te vroeg geboren baby’s die een tijd in het ziekenhuis hebben gelegen is babymassage extra belangrijk. De fysieke en mentale stress die een prematuur kindje heeft ervaren kan enorm worden verzacht door massage. Babymassage levert ook een belangrijke bijdrage aan het natuurlijke hechtingsproces dat is verstoord door de scheiding van het kind van de ouders na de geboorte en een couveuseperiode. Dat weet ik niet alleen uit theorie maar ook doordat ik zelf moeder van een veel te vroeg geboren kindje ben.

Cursus

In mijn praktijk kan je terecht voor een cursus baby massage van 2 lessen a 50 minuten. De kosten zijn € 70,-. De data overleggen we samen.

Cadeau-workshop

Zoek je een bijzonder kraam-cadeau? Geef dan de ouders een voucher voor een workshop cadeau. Ik vertel in een uur over het belang van babymassage en ik leer de ouders de belangrijkste massage-technieken. De datum voor de workshop kunnen de ouders zelf met mij afstemmen. De voucher kost € 40,-

Wil je jou en je baby aanmelden of een voucher bestellen?

Bel me op 06-82070455 (spreek je naam en telefoonnummer in als ik niet opneem, dan bel ik je terug; geen app of sms!) of
stuur een mail:


mij aanmelden voor een cursus
een voucher bestellen
meer informatie ontvangen